Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine armut verdiğini görmek

Rüyada birine armut verdiğini görmek

Rüyada birine armut verdiğini görmek çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, işinde terfi edeceğine, çok yükseleceğine, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada birine armut verdiğini gördüyseniz:

  • Erafınızdaki ilgisiz veya her şeye mazaret arayan kişiler sorun yaratabilir veya sürekli savunma pozisyonunda olmaları sizi rahatsız edebilir.

Rüyada armut verdiğini görmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine armut verdiğini görmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada elma ve armut toplamak elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine inanılır.

Rüyada armut üzüm görmek kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, yeni iş kollarına girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok büyük armut görmek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine alamet eder.

Rüyada armut ikram etmek sorunların kısa sürede aşılacağına, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada armut dökmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, kişinin içinin daralacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalında armut yemek gerekirse özür dileneceğine, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments