Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erik turşusu görmek

Rüyada erik turşusu görmek

Rüyada erik turşusu görmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, mal kaybına uğrayacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına alamet eder.

Rüyada erik turşusu gördüyseniz:

  • Dikkatli olmakta fayda var.

Rüyada erik turşusu görmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, elde edilecek menfaatlere delalet etmektedir.

Rüyada erik turşusu yemek mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına işarettir.

Rüyada lahana turşu yemek başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına inanılır.

Rüyada salatalik turşu görmek hayırlı gelişmeler yaşanacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine alamet eder.

Rüyada turşu pişirmek ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada turşu dağıtmak yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, aydınlanacağına delalet eder.

Rüyada turşu yaptırmak hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine alamet eder.

Rüyada biber turşusu yemek uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments