Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turşu pişirmek

Rüyada turşu pişirmek

Rüyada turşu pişirmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, çok kötü hissedileceğine işarettir.

Rüyada turşu pişirmek gördüyseniz:

  • İşler tamamlanmadan eğlenceye vakit ayırmak sıkıntı yaratabilir.

Rüyada turşu pişirmek hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada tatlı biber turşusu yemek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine işarettir.

Rüyada kavun turşusu görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına alamet eder.

Rüyada turşu yemek umutsuzluğa düşeceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kavun turşusu yemek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada lahana turşusu yemek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada biber turşusu almak ömrü boyunca mutlu olacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada salata turşusu görmek bereketli işler yapılacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments