Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erik turşusu yemek

Rüyada erik turşusu yemek

Rüyada erik turşusu yemek özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, bedeninin şifa bulacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada erik turşusu yemek gördüyseniz:

  • Servet sahibi veya milyonlarca krediniz varmış gibi davranmayı sürdüremezsiniz.

Rüyada erik turşusu yemek çekilen yükün hafifleyeceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine işaret eder.

Rüyada erik turşusu görmek maddi konuda zayıflayacağına, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına delalet eder.

Rüyada beyaz lahana turşusu yemek bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, refahının ve varlığının artacağına yorulur.

Rüyada lahana turşusu yemek kişinin hayat sevincinin artacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına yorulur.

Rüyada acı turşu yemek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada salatalık turşusu yemek her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, darlanacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine inanılır.

Rüyada turşu biber yemek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, borca batacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına delalettir.

Rüyada pilav ve turşu yemek rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments