Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salatalik turşu görmek

Rüyada salatalik turşu görmek

Rüyada salatalik turşu görmek bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, her zaman sevgi göreceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, imkânların çok daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada salatalik turşu gördüyseniz:

  • Sizden yaşça genç kimselerle fikir ayrılıklarınız olabilir.

Rüyada salata turşusu görmek boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada turşuluk salata görmek lüks şekilde yaşayacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada salatalik turşu görmek bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine yorulur.

Rüyada salata yediğini görmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada salata tursusu yemek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada salata hazırlamak uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, hasta ise bakacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada marul salatası yediğini görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına işarettir.

Rüyada yeşil salata toplamak sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments