Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turşu dağıtmak

Rüyada turşu dağıtmak

Rüyada turşu dağıtmak hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada turşu dağıtmak gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaş ya da sevgili faydadan çok zarar getirebilir.

Rüyada turşu dağıtmak adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada turşu hediye almak hayattan yana her istediğini elde edeceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına işaret etmektedir.

Rüyada taze fasulye turşusu görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, makamından olacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil biber turşusu yemek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına delalet eder.

Rüyada birinin turşu yediğini görmek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine işarettir.

Rüyada turşu dolu bidon görmek bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kazancının düşeceğine tabir olunur.

Rüyada turşu suyu içmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına delalettir.

Rüyada birine turşu yedirmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments