Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lahana turşu yemek

Rüyada lahana turşu yemek

Rüyada lahana turşu yemek maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada lahana turşu yemek gördüyseniz:

  • İşinize önem vermelisiniz.

Rüyada lahana turşu yemek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz lahana turşusu yemek verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine delalettir.

Rüyada lahana turşusu yemek uykusuz geceler yaşanacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine işaret etmektedir.

Rüyada lahana turşusu görmek şansını kendi eliyle engelleyeceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada beyaz lahana turşusu görmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada lahana turşusu yapmak bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine işarettir.

Rüyada kara lahana yemek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz lahana yemek arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments