Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erik kurusu görmek

Rüyada erik kurusu görmek

Rüyada erik kurusu görmek iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, düşmanlar ile mücadele edeceğine, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına işarettir.

Rüyada erik kurusu gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları, ortaklıklar veya iş birlikleri istediğiniz şekilde sonuçlar doğurabilir.

Rüyada erik kurusu görmek maddi konuların çözüme kavuşacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuru erik görmek eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru erik toplamak eve huzur dolacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya yorulur.

Rüyada siyah kuru erik yemek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, kazancının azalmayacağına, malının, parasının ve canın güvende olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru kara erik görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine yorulur.

Rüyada siyah erik kurusu görmek zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru erik yemek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya işarettir.

Rüyada kurutulmuş erik görmek saygın biri olacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, kazancın sürekli artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments