Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru erik görmek

Rüyada kuru erik görmek

Rüyada kuru erik görmek çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, öz güveninin yerine geleceğine, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına rivayet eder.

Rüyada kuru erik gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde yeni uğraşlar zamanınızı çok daha renkli geçirmenizi sağlayabilir.

Rüyada erik kurusu görmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuru erik toplamak kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına işarettir.

Rüyada kuru erik görmek yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuru kara erik görmek amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kuru erik yemek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine delalettir.

Rüyada kuru erik yemek Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah erik kurusu görmek dertlerin dermanının bulunacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalında erik yemek işinin her geçen gün büyüyeceğine, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments