Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kuru erik yemek

Rüyada siyah kuru erik yemek

Rüyada siyah kuru erik yemek gönlünün ferahlayacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, asla gururundan ödün vermeyeceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına alamet eder.

Rüyada siyah kuru erik yemek gördüyseniz:

  • Gök cisimleri size olumlu etkiler yapıyorlar.

Rüyada siyah kuru erik yemek elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Rüyada siyah erik kurusu görmek fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, hayatını kazanırken keyif alacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya alamet etmektedir.

Rüyada kuru erik yemek çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, güç ve kudret kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah erik yemek neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada siyah erik yemek görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuru siyah üzüm yemek manevi rahatlamaya erileceğine, bazen umutlarını yitireceğine, yeni kararlar alınacağına işaret eder.

Rüyada kuru erik görmek ortaya bazı projeler koyacağına, sağlığının yerine geleceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada kuru erik toplamak hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments