Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah erik kurusu görmek

Rüyada siyah erik kurusu görmek

Rüyada siyah erik kurusu görmek el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, stresini atacağına, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine delalettir.

Rüyada siyah erik kurusu gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde çok dikkatli davranmalısınız.

Rüyada siyah erik kurusu görmek daha kararlı bir kişi olunacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada siyah kuru erik yemek dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, umutlarının yarım kalmayacağına delalet eder.

Rüyada kuru erik yemek aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kuru kara erik görmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, hayırlı haberler duyacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada kuru erik toplamak şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, kısa sürede evlat sahibi olacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru erik görmek tövbe edip hak yolunu seçeceğine, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada erik kurusu görmek zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada iri siyah erik görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, büyük mutluluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments