Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurutulmuş erik görmek

Rüyada kurutulmuş erik görmek

Rüyada kurutulmuş erik görmek maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına inanılır.

Rüyada kurutulmuş erik gördüyseniz:

  • Olanaklarınızı doğru bir şekilde kullanmalı, parayı yalnızca kişisel doyumunuz için harcamamalısınız.

Rüyada kurutulmuş erik görmek hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine işarettir.

Rüyada buğday kuruttuğunu görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına inanılır.

Rüyada kurutmalık biber görmek kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada kurutulmuş yiyecek görmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, kararlarına saygı duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada havuzun kuruduğunu görmek hayırlı başlangıçlar yapacağına, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına delalettir.

Rüyada kurutulmuş dut yemek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağacın kuruduğunu görmek saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bahçenin kuruduğunu görmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments