Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erik fidanı görmek

Rüyada erik fidanı görmek

Rüyada erik fidanı görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına, keyifleneceğine ve afiyette olacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada erik fidanı gördüyseniz:

  • Çok sayıda alternatifiniz var.

Rüyada erik fidanı görmek geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada fidan kesmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada fidanlık görmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nar fidanı dikmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada fidanlar görmek çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına işaret eder.

Rüyada meyve fidanları görmek çok daha fazla adım atacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş fidan görmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada zeytin fidanı dikmek ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments