Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fidanlık görmek

Rüyada fidanlık görmek

Rüyada fidanlık görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada fidanlık gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınızı veya iş yaşamınızı ilgilendiren bir olay sürpriz şekilde olumlu gelişebilir.

Rüyada portakal fidanı dikmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, bayram tadında bir ömür geçireceğine tabir olunur.

Rüyada çam fidan görmek ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada çam fidanı almak yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, ticaretinin açılacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine inanılır.

Rüyada ağaç fidan dikmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada fidan kırmak büyük problemler yaşanacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada zeytin fidanı görmek yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına alamet eder.

Rüyada fidan koparmak kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ceviz fidanı dikmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments