Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fidan kesmek

Rüyada fidan kesmek

Rüyada fidan kesmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, ticarette ilerleyeceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, gözden düşeceğine delalettir.

Rüyada fidan kesmek gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptıkları hakkında konuşmak yerine, neler yaptığınıza odaklanmalısınız.

Rüyada fidan kesmek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına inanılır.

Rüyada karpuz fidanı görmek çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, geleceğin güzel olacağına işaret etmektedir.

Rüyada fidanlık görmek kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine alamet eder.

Rüyada vişne fidanı görmek insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına işarettir.

Rüyada domates fidan dikmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına yorulur.

Rüyada armut fidanı görmek iyi zamanlar geçireceğine, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada çiçek fidanı almak aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, büyük aksilikler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada erik fidanı görmek fakir çocukları giydireceğine, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments