Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meyve fidanları görmek

Rüyada meyve fidanları görmek

Rüyada meyve fidanları görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, hayır işleri ile uğraşılacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına inanılır.

Rüyada meyve fidanları gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizin ya da eğilimlerinizin başarılabileceğine dair işaretleri görmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada meyve fidanları görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına işarettir.

Rüyada meyve fidanı görmek eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine işarettir.

Rüyada toprağa fidan dikmek sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, razı geleceğine rivayet eder.

Rüyada asma fidanı görmek başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına işaret eder.

Rüyada kayısı fidanı dikmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, kazancını artıracağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada nar fidanı dikmek ferah bir eve geçileceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada incir fidanı dikmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kayısı fidanı görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, oldukça büyük başarılara, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments