Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş fidan görmek

Rüyada kurumuş fidan görmek

Rüyada kurumuş fidan görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada kurumuş fidan gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamamanız yolunda giden şeyleri aksatabilir.

Rüyada kurumuş fidan görmek adeta sinirden küplere bineceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş ağaç dalları görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine yorulur.

Rüyada kurumuş çiçeğin yeşerdiğini görmek moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurumuş yeşillik görmek kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine delalettir.

Rüyada kurumuş çamaşır toplamak emeklerinin boşa gitmeyeceğine, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına işaret eder.

Rüyada kurumuş gölde balık görmek birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, aydınlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada kurumuş papatya görmek eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurumuş akarsu görmek çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments