Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin mezar taşını görmek

Rüyada annenin mezar taşını görmek

Rüyada annenin mezar taşını görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, büyük bir yenilgi alacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine delalet eder.

Rüyada annenin mezar taşını gördüyseniz:

  • Bazı gerçekler açığa çıkabilir.

Rüyada annenin mezar taşını görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada annesinin mezar taşını görmek getirisinden daha fazla olacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezar taşı sökmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezar taş görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına işaret eder.

Rüyada mezardan taş çıkarmak alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada eski mezar taşı görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, ona yardımcı olacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının mezar taşını görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine rivayet eder.

Rüyada mezar taşı yazısı okumak istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments