Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının mezar taşını görmek

Rüyada arkadaşının mezar taşını görmek

Rüyada arkadaşının mezar taşını görmek terfi alacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, hem amaçlarına nail olamayacağına, kendisini mutsuz edeceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının mezar taşını gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, özel yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilgilendiren detaylandırılmış bir konu bir an da farklı bir hal alabilir.

Rüyada arkadaşının mezar taşını görmek elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına delalettir.

Rüyada başkasının mezar taşını görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, şifa göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin mezar taşını görmek ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada mezar taşının oynadığını görmek rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı mezar taşı görmek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezar taşı yazmak kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, sorunlarını bitireceğine, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arapça yazılı mezar taşı görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine alamet eder.

Rüyada mezar taşının düştüğünü görmek çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, kişinin yasa düşeceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments