Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada engellerden atlamak

Rüyada engellerden atlamak

Rüyada engellerden atlamak keyfinin ve moralinin kaçacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada engellerden atlamak gördüyseniz:

  • Başkalarının taleplerine göre değil, kendi ihtiyaçlarınıza uyan değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada engelden atlamak sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına yorulur.

Rüyada engelleri atlamak hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada engellerden atlamak kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada engel atlamak hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, ticaretinin genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada atla engel atlamak tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına işaret eder.

Rüyada engelli olmak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada engelden geçmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işaret eder.

Rüyada camide namaz kılarken engellenmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments