Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada engele takılmak

Rüyada engele takılmak

Rüyada engele takılmak çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, doyasıya sefasını süreceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine işaret eder.

Rüyada engele takılmak gördüyseniz:

  • Sizden haber ya da yakınlık bekleyen birisi, size belli etmemekle birlikte içten içe yıkılıyor.

Rüyada engele takılmak yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada engelli birine yardım etmek yaşanan maddi problemlerin artacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına inanılır.

Rüyada zihin engelli görmek yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada bir engeli aşmak beklenen mirasın alınacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada engelli birine yardım ettiğini görmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada engelli erkek çocuğu görmek işlerin sarpa saracağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada engelli arabası görmek ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada engellinin yürüdüğünü görmek büyük bir başarının elde edileceğine, kazancın çoğalacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments