Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz kılarken engellenmek

Rüyada namaz kılarken engellenmek

Rüyada namaz kılarken engellenmek borca batacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, bazı kaynakların tükeneceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, eşine değerli hediyeler alacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada namaz kılarken engellenmek gördüyseniz:

  • İşle ilgili sırlarınızı herkesle paylaşmayın.

Rüyada camide namaz kılarken engellenmek talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, doğru karar veremeyeceğine, zahmetinin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada namaz kılarken engellenmek kalp kırıklığı olacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine işaret eder.

Rüyada namaz kılana engel olmak yatırımların heba olacağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına yorulur.

Rüyada namaza engel olmak iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada engelli olmak dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine delalettir.

Rüyada engelli arabası görmek sıkılacağına ve üzüleceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine delalet eder.

Rüyada engelli birinin yürüdügünü görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına alamet eder.

Rüyada sağlam birini engelli görmek zenginliğini kaybedeceğine, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments