Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada engel atlamak

Rüyada engel atlamak

Rüyada engel atlamak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına delalettir.

Rüyada engel atlamak gördüyseniz:

  • Neyse ki koruma altındasınız.

Rüyada engelden atlamak kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine yorulur.

Rüyada engellerden atlamak gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada atla engel atlamak çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, idealist kimse olacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada engelleri atlamak herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada engel atlamak ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına alamet eder.

Rüyada engelli çocuğunun olduğunu görmek huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada kardeşini engelli görmek yolunun ve geleceğinin açık olacağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Rüyada zihinsel engelli insan görmek çok iyi mevkilere geleceğine, korkulan bir şeyin başa geleceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments