Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada engelli birine yardım ettiğini görmek

Rüyada engelli birine yardım ettiğini görmek

Rüyada engelli birine yardım ettiğini görmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, kalabalıktan uzak olacağına, işlerinin artacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, borçların artacağına inanılır.

Rüyada engelli birine yardım ettiğini gördüyseniz:

  • Uzun zamandan beri istediğiniz birşeylere sahip olabilirsiniz.

Rüyada engelli birine yardım ettiğini görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, işinde dar boğaza gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada engelliye yardım etmek kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, kısmetinin artacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına tabir olunur.

Rüyada engelli birine yardım etmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada engelli çocuğunun olduğunu görmek kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada engelli erkek görmek ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, maddi kayıpların olacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini engelli görmek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, sorunsuz geçeceğine inanılır.

Rüyada engelli birini görmek hayat standartlarının yüksek olacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada zihin engelli görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, işlerinin çok iyi gideceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments