Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada engelliye yardım etmek

Rüyada engelliye yardım etmek

Rüyada engelliye yardım etmek gücünün azalacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, aradaki buzların eritileceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada engelliye yardım etmek gördüyseniz:

  • Kendinizi çalışmak için zorlamamalısınız.

Rüyada engelli birine yardım ettiğini görmek tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada engelli birine yardım etmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına rivayet eder.

Rüyada engelliye yardım etmek bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada atla engel atlamak aileden ayrı kalınacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalettir.

Rüyada zihin engelli görmek eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, sorunların son bulacağına delalettir.

Rüyada engelli görmek beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada engelli sandalyesi görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına delalettir.

Rüyada sağlam birini engelli görmek borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments