Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini engelli görmek

Rüyada birini engelli görmek

Rüyada birini engelli görmek mal ve rızkın çoğalmasına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini engelli gördüyseniz:

  • Unutmayın ki kimseyi yapmak istemediği işler için zorlamamalısınız.

Rüyada engel atlamak kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yürüme engelli görmek hasret ve özlem gidereceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına delalet eder.

Rüyada engelli birinin yürüdügünü görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada zihinsel engelli erkek görmek rahat bir hayata adım atacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına inanılır.

Rüyada engelli kadın görmek yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada namaza engel olmak sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine işarettir.

Rüyada engelliye yardım etmek üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada engelden atlamak büyük özgüven kazanacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments