Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşeren birini görmek

Rüyada aşeren birini görmek

Rüyada aşeren birini görmek yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, üzgün olacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada aşeren birini gördüyseniz:

  • İnisiyatif kullanıp, siz ön plana çıkabilirsiniz.

Rüyada pişmiş aşa su katmak yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına delalet eder.

Rüyada aşik olduğun adami görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine yorulur.

Rüyada engelleri aştığını görmek sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine yorulur.

Rüyada aş evi görmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine delalettir.

Rüyada aşi vurulmak ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada aş aşılamak beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada aş yemek kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, içine fesat düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aşeren birini görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, işlerinin aksayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments