Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşi vurulmak

Rüyada aşi vurulmak

Rüyada aşi vurulmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, biraz olsun hafifleyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, böylece yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada aşi vurulmak gördüyseniz:

  • İnatçı ya da ısrarcı kişilerle karşılaşırsanız mevzunun içine dahil olmamaya özen göstermelisiniz.

Rüyada aşi vurulmak eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına delalettir.

Rüyada pişmiş aşa su katmak daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, itibarda meydana gelecek değişikliğe, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada aş evi görmek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada aşeren birini görmek girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine inanılır.

Rüyada engelleri aştığını görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada aşik olduğun adami görmek dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada aş yemek yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, rahatının ve gelirinin artacağına alamet eder.

Rüyada aş aşılamak işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments