Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşik olduğun adami görmek

Rüyada aşik olduğun adami görmek

Rüyada aşik olduğun adami görmek geçim için verdiği savaşın kızışacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, çıkmaza gireceğine, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, ferahlığa çıkılacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, işlerinin toparlanacağına delalettir.

Rüyada aşik olduğun adami gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler var.

Rüyada aşik olduğun adami görmek onların güvenini sarsacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, sıkıntıların büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada pişmiş aşa su katmak çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına yorulur.

Rüyada aş yemek büyük rahatlık yaşanacağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada aş evi görmek kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına işaret eder.

Rüyada engelleri aştığını görmek hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada aş aşılamak ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına işaret eder.

Rüyada aşeren birini görmek sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine delalettir.

Rüyada aşi vurulmak ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments