Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aş yemek

Rüyada aş yemek

Rüyada aş yemek döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, yeni yatırımlar yapacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, hasret giderileceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine delalettir.

Rüyada aş yemek gördüyseniz:

  • İşle ilgili aktivitelere katılmanız durumunda popülariteniz artacak.

Rüyada aş yemek bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada engelleri aştığını görmek gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine alamet eder.

Rüyada aş evi görmek fakirleşeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada aş aşılamak yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada aşi vurulmak ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşik olduğun adami görmek afiyette giden düzeninden olacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada aşeren birini görmek endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, çok daha iyi günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada pişmiş aşa su katmak bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, keyfinin olmayacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments