Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aş aşılamak

Rüyada aş aşılamak

Rüyada aş aşılamak kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına delalet eder.

Rüyada aş aşılamak gördüyseniz:

  • Size dirençle karşı koyan biriyle karşılaşırsanız, aynı türde karşılık vermemenizde yarar var.

Rüyada aş aşılamak yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, bereketin ve verimin geleceğine işarettir.

Rüyada ağacı aşılamak maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine delalettir.

Rüyada fidan aşılamak mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, iflasın eşiğine geleceğine, acılarını dindireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağaç aşılamak yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada meyve aşılamak o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, şeytanın aklına uyacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada engelleri aştığını görmek bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına delalet eder.

Rüyada aşeren birini görmek zorlukların günden güne artacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına alamet eder.

Rüyada pişmiş aşa su katmak dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments