Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada engelden geçmek

Rüyada engelden geçmek

Rüyada engelden geçmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, elinin darlık içinde kalacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, verilen emeklerin karşılığının alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada engelden geçmek gördüyseniz:

  • Kesin kararlar alıp anons etmekten sakınmalısınız.

Rüyada engelden geçmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına delalet eder.

Rüyada engelli birine yardım ettiğini görmek düşmanından kurtulmaya, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada engelden atlamak işlerinin rast gideceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yolda engel görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada engelli birine yardım etmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına delalettir.

Rüyada atla engel atlamak hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine inanılır.

Rüyada zihinsel engelli insan görmek işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada engelli bebek doğurmak ömür boyu süreceğine, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments