Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini astığını görmek

Rüyada birini astığını görmek

Rüyada birini astığını görmek ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, inancının zayıflayacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına alamet eder.

Rüyada birini astığını gördüyseniz:

  • Artık geriye yaslanıp, derin bir nefes alabilirsiniz.

Rüyada ipe çamaşır astığını görmek sorunlarını çözebileceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, kazancın çoğalacağına işarettir.

Rüyada birini astığını görmek büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, ticarete adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada balkonda çamaşır astığını görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin kendini astığını görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, işini layığı ile yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin kendini astığını görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada başkasının çamaşır astığını görmek sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çarşaf astığını görmek işlerinde verimin artacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine yorulur.

Rüyada çamaşır astığını görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments