Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada emniyet amiri olduğunu görmek

Rüyada emniyet amiri olduğunu görmek

Rüyada emniyet amiri olduğunu görmek kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, kalp kırmayacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı bir karar verileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, sorunların artacağına alamet eder.

Rüyada emniyet amiri olduğunu gördüyseniz:

  • Kendinizi çok fazla yormayın.

Rüyada emniyet amiri olmak zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada emniyet amiri olduğunu görmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına delalettir.

Rüyada emniyet amiri görmek bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, yaptığı hataları düzelteceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada emniyet müdürü görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada il emniyet müdürünü görmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına inanılır.

Rüyada emniyet görmek kendini tutamayıp şeytana uyacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, sıhhat ve moral bulacağına tabir olunur.

Rüyada emniyet genel müdürünü görmek huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, imkân sahibi olacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına işarettir.

Rüyada emniyet müdürü olduğunu görmek ardından yeni bir iş bulunacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments