Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada emniyet müdürü olduğunu görmek

Rüyada emniyet müdürü olduğunu görmek

Rüyada emniyet müdürü olduğunu görmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, fırsatların elden kaçacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada emniyet müdürü olduğunu gördüyseniz:

  • Yerine getiremeyeceğniz sözler verip huzurunuzu bozmamalısınız.

Rüyada emniyet genel müdürünü görmek hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada emniyet müdürlüğü görmek başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, kazancın katbekat artacağına delalet eder.

Rüyada emniyet müdürü olmak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine tabir olunur.

Rüyada il emniyet müdürünü görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada il emniyet müdürü görmek Allah’a dua edeceğine, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine işarettir.

Rüyada emniyet müdürü olduğunu görmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada emniyet müdürü görmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine işaret eder.

Rüyada emniyet binası görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments