Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada il emniyet müdürünü görmek

Rüyada il emniyet müdürünü görmek

Rüyada il emniyet müdürünü görmek maddi olarak zayıflayacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, kazancın artacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada il emniyet müdürünü gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle özel bir plan yapabilirsiniz.

Rüyada il emniyet müdürünü görmek zor bir duruma düşüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Rüyada il emniyet müdürü görmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada emniyet müdürlüğü görmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada emniyet genel müdürünü görmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, fakirlik ve yokluk göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada emniyet müdürü görmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine delalet eder.

Rüyada emniyet müdürü olduğunu görmek düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada emniyet müdürü olmak girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına işaret eder.

Rüyada emniyet binası görmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments