Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada emniyet görmek

Rüyada emniyet görmek

Rüyada emniyet görmek bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine inanılır.

Rüyada emniyet gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişiyle vakit geçirmeniz ilişkinizi geliştirebilir.

Rüyada emniyet müdürü görmek emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine tabir olunur.

Rüyada il emniyet müdürü görmek bereket ve huzur getireceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada emniyet görmek aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına delalet eder.

Rüyada emniyet müdürü olduğunu görmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada emniyet amiri olduğunu görmek borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine inanılır.

Rüyada emniyet binası görmek küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına alamet etmektedir.

Rüyada emniyet amiri olmak kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, karanlıkların aydınlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada emniyet iğnesi görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments