Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada emlakçıdan ev almak

Rüyada emlakçıdan ev almak

Rüyada emlakçıdan ev almak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, yeni bir şehre yerleşileceğine, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada emlakçıdan ev almak gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan ya da yanlış imaj çizen kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada emlakçıdan ev almak ilerleyeceğine, kalkınacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına delalet eder.

Rüyada emlakçı olduğunu görmek büyük işlerin ortaya konulacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına tabir olunur.

Rüyada emlak satmak yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına delalettir.

Rüyada emlak dükkanı görmek manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada emlakçı görmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, karamsar ve umutsuz olacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada emlakçılık yapmak düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına inanılır.

Rüyada emlak görmek çok daha fazla adım atacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine yorulur.

Rüyada emlakçı olmak fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, yeni yerler göreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments