Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada emlakçı olmak

Rüyada emlakçı olmak

Rüyada emlakçı olmak sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, kısmetlerinin artacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada emlakçı olmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın teklifini kabul ederek eğlenceli saatler geçirmeniz veya değişik konularla ilgilenmeniz olasıdır.

Rüyada emlak satmak hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, ön plana çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada emlakçıdan ev almak çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine inanılır.

Rüyada emlak dükkanı görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada emlakçı olmak sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, yıpranacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına tabir olunur.

Rüyada emlak görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada emlakçı görmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada emlakçılık yapmak kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada emlakçı olduğunu görmek aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, düşmanların barışacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments