Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada emlak satmak

Rüyada emlak satmak

Rüyada emlak satmak başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, yenileneceğine ve can bulacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına delalet eder.

Rüyada emlak satmak gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamak isteyen kişilere izin vermeyin.

Rüyada emlak satmak birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada emlakçı olduğunu görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına rivayet eder.

Rüyada emlak dükkanı görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada emlakçılık yapmak eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada emlakçı görmek elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, kafasındaki sorunları çözeceğine rivayet eder.

Rüyada emlakçıdan ev almak hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına işaret eder.

Rüyada emlak görmek eşi tarafından yüceltileceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine delalettir.

Rüyada emlakçı olmak içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments