Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada emlak dükkanı görmek

Rüyada emlak dükkanı görmek

Rüyada emlak dükkanı görmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada emlak dükkanı gördüyseniz:

  • Taşınma ya da yaşadığınız yerde değişiklik söz konusu olabilir.

Rüyada emlak dükkanı görmek yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada emlakçılık yapmak yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, mutlu olunacağına, sıkıntılar son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada emlakçı olduğunu görmek kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, kısmetli bir işe atılmaya, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada emlak görmek arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, zorlukların aşılacağına tabir olunur.

Rüyada emlakçı olmak güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada emlakçı görmek böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada emlak satmak ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, amaçlarına ulaşacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada emlakçıdan ev almak ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, kalıcı başarıyı yakalayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments