Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada emlak görmek

Rüyada emlak görmek

Rüyada emlak görmek olur olmadık anlarda beyan edeceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, hayır işleri yapacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına, can sıkıntısının sona ereceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına yorulur.

Rüyada emlak gördüyseniz:

  • İlerlemenizi durduran kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada emlak satmak büyük bir proje gerçekleştirileceğine, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, çeşitli fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada emlakçı görmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine inanılır.

Rüyada emlakçı olduğunu görmek uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine inanılır.

Rüyada emlakçı olmak aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, hasretin biteceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine yorulur.

Rüyada emlak görmek kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına delalet etmektedir.

Rüyada emlakçıdan ev almak rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada emlak dükkanı görmek yanlışlara düşeceğine, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, başarı elde edeceğine inanılır.

Rüyada emlakçılık yapmak ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments