Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada emlakçı görmek

Rüyada emlakçı görmek

Rüyada emlakçı görmek rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada emlakçı gördüyseniz:

  • Mevcut amaçlarınızda ilerleme kaydedebilir veya tamamen başka bir alanda ilerlemeniz gerektiğini fark edebilirsiniz.

Rüyada emlakçı görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada emlakçı olduğunu görmek böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada emlak dükkanı görmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, farklı kişilerle tanışacağına delalettir.

Rüyada emlak görmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada emlak satmak gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine delalettir.

Rüyada emlakçı olmak yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada emlakçıdan ev almak kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, kişinin can derdine düşeceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine inanılır.

Rüyada emlakçılık yapmak uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, sorunların gittikçe artacağına, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments