Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını emekli görmek

Rüyada başkasını emekli görmek

Rüyada başkasını emekli görmek uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, güzel davetler alacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada başkasını emekli gördüyseniz:

  • Doğru yaklaşımlar gözünüze modası geçmiş görünebilir.

Rüyada emekli cumhurbaşkanı görmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada genç yaşta emekli olduğunu görmek büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine delalet eder.

Rüyada emekli olduğunu görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, uykusuz ve halsiz düşeceğine yorulur.

Rüyada annesinin emekli olduğunu görmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada emekli polis görmek rahat nefes almaya başlayacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, yeni bir araca sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada emekli görmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, ticarette şansının düşeceğine delalettir.

Rüyada eşinin emekli olduğunu görmek sağlığının yerinde olacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına inanılır.

Rüyada emekli albay görmek tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments