Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada emekli birini görmek

Rüyada emekli birini görmek

Rüyada emekli birini görmek sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, saadetinin yükseleceğine, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada emekli birini gördüyseniz:

  • Olumlu seçenekleri değerlendirmelisiniz.

Rüyada emekli öğretmen görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada malulen emekli olmak zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, bereket ve huzur getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada emekli albay görmek çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasını emekli görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, kişinin rahat nefes alacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine yorulur.

Rüyada emekli birini görmek aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine yorulur.

Rüyada emekli imam görmek hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada emekli paşa görmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada birinin emekli olduğunu görmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments