Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eltiyle konuşmak

Rüyada eltiyle konuşmak

Rüyada eltiyle konuşmak ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, düşmanlarının güçleneceğine, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada eltiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Akla yatkın olmayan işler peşinde koşan ya da ilkesel olarak size ters konularda onayınızı bekleyen kişilere direnç gösterebilirsiniz.

Rüyada eltiyle konuşmak çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş eltiyi görmek günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eltisini ölmüş görmek işinden ekmeğinden olacağına, kazancının artacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada elti görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına alamet eder.

Rüyada elti ve görümce görmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine tabir olunur.

Rüyada eltinin hamile olduğunu görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına işarettir.

Rüyada eltilerini görmek işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına, başarıya giden yollarını açacağına delalet eder.

Rüyada eltisinin kızını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments