Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eltinin hamile olduğunu görmek

Rüyada eltinin hamile olduğunu görmek

Rüyada eltinin hamile olduğunu görmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, bir fitne çıkarmaya, kötü haberler alacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına işarettir.

Rüyada eltinin hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Belli anlaşma, düzenleme, iş ya da iş birliklerinin daha verimli ya da hızlı ilerleyebilmesi için yapılması gerekenlere dair akılcı fikirleriniz olabilir.

Rüyada eltini hamile görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada eltimin hamile olduğunu görmek mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına tabir olunur.

Rüyada eltisini hamile görmek ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, sağlığının da bozulacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine delalet eder.

Rüyada eltinin hamile olduğunu görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına işaret eder.

Rüyada eltiyi hamile görmek bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına delalettir.

Rüyada eltimi hamile görmek Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada eltisinin hamile olduğunu görmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eltisinin kızını görmek kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments