Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eltilerini görmek

Rüyada eltilerini görmek

Rüyada eltilerini görmek sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, Allah’ın sevgisini kazanacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına rivayet eder.

Rüyada eltilerini gördüyseniz:

  • Baskıcı kişilere boyun eğmemeli, kendi yolunuzdan ilerlemelisiniz.

Rüyada eltisini görmek gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine işarettir.

Rüyada eltini görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına, belalı insanlara denk geleceğine rivayet eder.

Rüyada eltisiyle tartışmak alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada eltinin hamile olduğunu görmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada eltiyi hamile görmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, duaların kabul olacağına işarettir.

Rüyada eltiyle kavga etmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaynana elti görmek sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eltiyle konuşmak yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments