Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elti görmek

Rüyada elti görmek

Rüyada elti görmek rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, içinin huzurla dolacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada elti gördüyseniz:

  • Son zamanlarda oluşan karışıklıklar veya problemler, aslında size faydası olmayan ya da artık faydası kalmamış olan plan, ilişki, düzenleme veya anlaşmalardan kurtulmanıza yardım ediyor olabilir.

Rüyada eltisiyle kavga etmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada ölen eltiyi görmek rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına inanılır.

Rüyada ölmüş elti görmek her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada eltisinin öldüğünü görmek huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş eltiyi görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada iki elti görmek her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına tabir olunur.

Rüyada eltisinin kızını görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eltisini hamile görmek onunla üzülüp, ağlayacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments