Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eltisini dövmek

Rüyada eltisini dövmek

Rüyada eltisini dövmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, büyük bir yenilgi alacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eltisini dövmek gördüyseniz:

  • Sabırlı olun, doğru zaman geldiğinde hamlenizi yapabileceksiniz.

Rüyada eltisini dövmek hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eltiyi dövmek yanlış yönde kararlar verileceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada kaynana ve elti görmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, her zaman iyilikleriyle anılacağına delalet eder.

Rüyada elti ve kayın görmek yoğun stres altında kalacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına inanılır.

Rüyada elti ve kaynını görmek sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına delalet eder.

Rüyada eltimin hamile olduğunu görmek gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına yorulur.

Rüyada ölmüş eltiyi görmek sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına delalet eder.

Rüyada ölen eltiyi görmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, onların yaralarına merhem olacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments